ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 https://sites.google.com/a/ottaripanel.com/english/production-facility
H Ottari Panel έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί αποκλειστικά τα προϊόντα της GREEN PANEL, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια αναπτύσσει την τρίτη γενιά Φερόντων μονωτικών πανέλλων με ιδιαίτερη επιτυχία παγκόσμια. Αγορές όπως της Αυστραλίας, της Αγγλίας, της Σουηδίας, της Νορβηγίας, της Γαλλίας, των κάτω χωρών και άλλες έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα εκμεταλευόμενες την υψηλή ποιότητα και το χαμηλό κόστος των προϊόντων. Η GREEN PANEL παράγει και ετοιμάζει τα προϊόντα της σε ιδιόκτητους χώρους έκτασης 6000 τετραγωνικών μέτρων.Το εργοστάσιο βρίσκεται στο Clinceni, Ilfov, 5 km έξω από το Βουκουρέστι

Το εργοστάσιο παράγει τον άκαμπτο αφρώδη πυρήνα PIR ο οποίος ενώνεται με διάφορα υλικά όπως φύλλα OSB, φύλλα MGO (μαγνησία) και γυψοσανίδες . Η ημερήσια δυναμικότητα παραγωγής είναι περίπου με 1200 τ.μ. πάνελ.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι τελευταίας γενιάς, ενώ τα προϊόντα συμμορφώνονται με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς.
Τα SIP μας κατασκευάζονται σε εργοστασιακά ελεγχόμενες συνθήκες και είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε τύπο σπιτιού ή κτιρίου. Διατίθενται σε διάφορα πάχη ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες των διαφορετικών γεωγραφικών περιοχών και έργων.