ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

https://sites.google.com/a/ottaripanel.com/ottari-panel/stochos-mashttps://sites.google.com/a/ottaripanel.com/english/our-aim

Στόχος μας είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλα  τα έργα  που αναλαμβάνουμε. Η επίτευξη υψηλού βαθμού ασφάλειας στα έργα , με τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού στους τομείς ασφάλειας είναι από τα βασικά μας μελήματα.

 

Τα προϊόντα και τα συστήματα κατασκευών είναι φιλικά προς το περιβάλον και παρέχουν το υψηλότερο επίπεδο διαβίωσης.

 

Σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε στην αγορά ένα καινοτόμο,περιβαλλοντικά υπεύθυνο και αποτελεσματικό από πλευράς εξοικονόμησης φυσικών πόρων, δομικό σύστημα από τον σχεδιασμό και την κατασκευή έως την λειτουργία και την συντήρηση. 

 

Πιστεύουμε πως το να σχεδιάζεις και να χτίζεις ένα καινούριο σπίτι πρέπει να είναι μια συναρπαστική διαδικασία που προσφέρει ικανοποίηση, και όχι μια αγχωτική διαδικασία χωρίς τελειωμό. Χάρη στην πείρα μας, έχουμε βελτιώσει την διαδικασία της μελέτης και της κατασκευής, συντομεύοντας τον χρόνο του έργου, μειώνοντας τα απόβλητα και εξοικονομώντας χρήματα. Δουλεύουμε μαζί σας για να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να προσδιορίσουμε την πλέον αποδοτική οικονομικά προσέγγιση με την υψηλότερη αξία.

 

Η ζωή είναι πολυτιμότερη από οποιοδήποτε άλλο υλικό αγαθό, και γι’ αυτό συνιστούμε ένθερμα τις πράσινες, βιώσιμες λύσεις, οι οποίες προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες ανάγκες της αγοράς ώστε να μπορούν να σώσουν τους πόρους του πλανήτη μας και να παράγουν αποδοτικά αποτελέσματα.

Οι προσπάθειές μας προσανατολίζονται πάντα προς την κατεύθυνση υποστήριξης σας, σε κάθε βήμα του έργου σας.

 

Οι Τέσσερις Υπηρεσίες που προσφέρουμε :

  • ·         ΥΛΙΚΑ: Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα προϊόντα μας  SIP EVOTHERM DIP σε τυποποιημένες διαστάσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα υλικά μας μπορείτε να βρείτε στην ενότητα τα προϊόντα μας.
  • ·         ΥΛΙΚΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ: Βάση των δικών σας αρχιτεκτονικών σχεδίων μπορούμε να προκατασκευάσουμε τα προϊόντα μας στις επιθυμητές διαστάσεις, έτοιμα για τοποθέτηση. Μπορούμε να προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη εφόσον χρειαστεί.
  • ·         ΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ: Βάση των δικών σας αρχιτεκτονικών σχεδίων, θα κόψουμε τα υλικά και η ομάδα των ειδικών μας θα επισκεφτεί το εργοτάξιο και θα ολοκληρώσει την δομική δουλειά του κτιρίου (απαραίτητη βάση χυτού σκυροδέματος).
  • ·         ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: Φροντίζουμε τα πάντα για εσάς, απαλλάσσοντας σας από τις έγνοιες και την ενόχληση. Το τεχνικό τμήμα μας θα αναλάβει τις απαραίτητες εργασίες και μαζί με τους στρατηγικούς εταίρους μας θα σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για οτιδήποτε χρειαστεί ώστε να ολοκληρωθεί το σπίτι σας.