ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

https://sites.google.com/a/ottaripanel.com/ottari-panel/sychnes-eroteseishttps://sites.google.com/a/ottaripanel.com/english/faq

Τι είναι τα SIP;

αναρτήθηκε στις 21 Δεκ 2016, 10:58 π.μ. από το χρήστη Iraklis Nikolaidis   [ ενημερώθηκε 21 Δεκ 2016, 10:58 π.μ. ]

Τα Δομικά Θερμομονωμένα Πάνελ (SIPs) είναι ένα σύστημα δόμησης υψηλών επιδόσεων για την κατασκευή κτιρίων κατοικιών και ελαφρών εμπορικών χρήσεων. Τα πάνελ αποτελούνται από μονωτικό αφρώδη πυρήνα διαστρωματωμένο ανάμεσα σε δύο δομικά επιφανειακά στρώματα, τυπικής Πλάκας Προσανατολισμένων Σωματιδίων (OSB).

Τα SIP κατασκευάζονται σε εργοστασιακά ελεγχόμενες συνθήκες και μπορούν να υφίστανται επεξεργασία ώστε να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε μελέτη κτιρίου. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα δόμησης που είναι εξαιρετικά δυνατό, ενεργειακά και οικονομικά αποδοτικό. Το χτίσιμο με SIP θα σας εξοικονομήσει χρόνο, χρήματα και εργασία.Πόσο πιο γρήγορα μπορώ να χτίσω με τα SIP;

αναρτήθηκε στις 21 Δεκ 2016, 10:51 π.μ. από το χρήστη Iraklis Nikolaidis   [ ενημερώθηκε 21 Δεκ 2016, 10:52 π.μ. ]

Τα πάνελ κόβονται εκ των προτέρων στο εργοστάσιό μας και παραδίδονται στο εργοτάξιο έτοιμα για συναρμολόγηση. Η ακριβής εκ των προτέρων κοπή των πάνελ εξοικονομεί χρόνο μειώνοντας δραστικά τον χρόνο κατασκευής στο εργοτάξιο. Χρησιμοποιώντας SIP ο χρόνος κατασκευής στο εργοτάξιο μπορεί να μειωθεί χαρακτηριστικά έως και τρεις φορές λιγότερο από τον χρόνο που απαιτεί μια συμβατική κατασκευή.

Ο τοίχος SIP είναι φέρων και ταυτόχρονα θερμομονωμένος εκ των προτέρων, το δομικό κέλυφος ολοκληρώνεται πολύ γρηγορότερα από ότι με τις παραδοσιακές μεθόδους δόμησης. Οι χρόνοι ανέγερσης είναι γνωστοί εκ των προτέρων, γι’ αυτό η τεχνολογία SIP προσφέρει ακριβείς ημερομηνίες παράδοσης των έργων.Πόσα χρήματα μπορώ να εξοικονομήσω με τα SIP;

αναρτήθηκε στις 21 Δεκ 2016, 10:49 π.μ. από το χρήστη Iraklis Nikolaidis   [ ενημερώθηκε 21 Δεκ 2016, 10:49 π.μ. ]

Το κόστος οποιουδήποτε σπιτιού ή κτιρίου εξαρτάται σημαντικά από τον σχεδιασμό του. Τα κόστη. ποικίλουν ανάλογα με την μέθοδο κατασκευής που χρησιμοποιείται. Εμείς στην GREEN PANEL καταφέραμε να κάνουμε την διαφορά, προσφέροντας ποικιλία, ποιότητα και πολυτέλεια σε οικονομικά συμφέρουσες τιμές, αξιοποιώντας την πείρα μας, τα υλικά μας και τις γνώσεις μας προς όφελος των πελατών μας.

Προσφέρουμε έργα με το κλειδί στο χέρι, παραδοτέα εγκαίρως βάσει χρονοδιαγράμματος και στο συμφωνημένο κόστος. Βοηθήσαμε τους πελάτες μας να εξοικονομήσουν έως και 30% του κόστους χτίζοντας το σπίτι των ονείρων τους.
Πόσο Πράσινα είναι τα SIP;

αναρτήθηκε στις 21 Δεκ 2016, 10:45 π.μ. από το χρήστη Iraklis Nikolaidis   [ ενημερώθηκε 21 Δεκ 2016, 10:45 π.μ. ]

Τα δομικά θερμομονωτικά πάνελ αποτελούν ένα από τα πλέον περιβαλλοντικά υπεύθυνα δομικά συστήματα που διατίθενται στην αγορά. Το κέλυφος ενός κτιρίου SIP παρέχει διαρκή μόνωση, είναι εξαιρετικά αεροστεγές, επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο της ποιότητας του αέρα των εσωτερικών χώρων, μειώνει τα οικοδομικά απόβλητα και βοηθά στην διατήρηση των φυσικών πόρων.

Η ανάλυση του κύκλου ζωής έδειξε ότι τα σπίτια SIP έχουν τεράστια θετική περιβαλλοντική επίπτωση, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές αερίων θερμοκηπίου σε ολόκληρη την διάρκεια ζωής του σπιτιού.Πόσο ανθεκτικά είναι τα SIP;

αναρτήθηκε στις 21 Δεκ 2016, 10:42 π.μ. από το χρήστη Iraklis Nikolaidis   [ ενημερώθηκε 30 Δεκ 2016, 2:03 π.μ. ]

Η φέρουσα ικανότητα ενός SIP βασίζεται στην ισχυρή ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ των στρωμάτων OSB και του συμπαγούς ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟΥ πυρήνα που επιτυγχάνεται από το αυτοκόλλητο αφρώδες υλικό PIR.

Το συστατικό στοιχείο SIP συμπεριφέρεται με τρόπο παρόμοιο με αυτόν του δικτύου και των φλαντζών μιας δοκού τύπου-I όπου οι σανίδες OSB λειτουργούν ως φλάντζες αναλαμβάνοντας τις δυνάμεις θλίψης και εφελκυσμού, ενώ ο πυρήνας τις κατανέμει στον χώρο, παρέχοντας στην κατασκευή στιβαρότητα και αντοχή στην διάτμηση.

Η δομοστατική ικανότητα του σύνθετου πάνελ στην τρέχουσα εφαρμογή του, δηλαδή κυρίως κτίρια κατοικιών και ελαφρών βιομηχανικών δραστηριοτήτων, είναι σαφώς ανώτερη από τις απαιτήσεις επιδόσεων.Πως τα SIP βελτιώνουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα;

αναρτήθηκε στις 21 Δεκ 2016, 10:39 π.μ. από το χρήστη Iraklis Nikolaidis   [ ενημερώθηκε 21 Δεκ 2016, 10:39 π.μ. ]

Η αεροστεγανότητα του κελύφους του κτιρίου SIP εμποδίζει τον αέρα να έχει πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού, παρά μόνο σε ελεγχόμενες ποσότητες.

Ένα ελεγχόμενο εσωτερικό περιβάλλον είναι υγιεινό όσο και άνετο. Η υγρασία μπορεί να ελέγχεται ευκολότερα σε ένα σπίτι SIP, με αποτέλεσμα ένα σπίτι πιο άνετο για τους ενοίκους του και λιγότερο επιρρεπές στην ανάπτυξη μούχλας και ακάρεων.

Λόγω της αεροστεγανότητας του κελύφους του κτιρίου που παρέχεται από το κατασκευαστικό σύστημα SIP, απαιτείται μηχανικός αερισμός.Ποιοι τύποι σπιτιών μπορούν να κατασκευαστούν με τα SIP;

αναρτήθηκε στις 21 Δεκ 2016, 10:35 π.μ. από το χρήστη Iraklis Nikolaidis   [ ενημερώθηκε 21 Δεκ 2016, 10:35 π.μ. ]

1-7 of 7